Opleiding / Lidmaatschap

Duiken is iets dat je over de hele wereld kan doen. In Nederland en natuurlijk in tropische oorden. Wie kent niet de mooie onderwaterbeelden van tv? Duiken in Nederland is voor iedere aspirant duiker een aangename ontdekking, als zij de hoeveelheid vis zien en de helderheid van het water. Duiken is een leuke en fascinerende sport die blijft boeien.

Wil jij de onderwaterwereld ook ontdekken?

Dat kan je bij onze vereniging!!

Wil je kennismaken met de duiksport, dan kan dat via een proefduik in het zwembad. Deze proefduik is gratis en verplicht je tot niets. Hiervoor kan je een afspraak maken door een e-mail te sturen naar gastduik@aquadiving.eu of te bellen met Alex Hoekstra, tel.nr.020-4001915 (Het liefst na 17:30 uur)

Na de proefduik word je in ons clubhuis alles uitgelegd over de opleidingen en eventueel het lidmaatschap. Je kan kiezen om alleen een sportduikcursus te volgen of aspirant lid te worden van onze vereniging en zo je opleiding te volgen. Je kan je aanmelden door het inschrijfformulier, dat je op onze site vind achter de knop informatie, uit te printen in te vullen en te ondertekenen. Wij hebben hierbij een recente pasfoto nodig. Het formulier kan je meenemen naar de training of naar de club, maar je mag het ook per post sturen naar ons secretariaat, Leusdenhof 262, 1018 DL Amsterdam.

Heb je nog vragen?

Neem dan contact met ons op, dat kan per e-mail naar info@aquadiving.eu neem telefonisch contact met onze secretaris Alex Hoekstra, tel.nr.020-4001915. (Het liefst na 17:30 uur)